EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi 3-WayFix jalusta

Tuotenumero:0248788-
239,00 €
Osamaksu 10,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi 3WayFix on asennusjalusta joka mahdollistaa turvallisen asennuksen Maxi-Cosi 3WayFamily-turvaistuimille. 3WayFix-jalusta on yhteensopiva mm. Maxi-Cosi Jade, Pebble Plus, Pebble Pro ja Pearl Pro i-size mallien kanssa.

3WayFix kiinnitetään auton ISOFIX-kiinnikkeisiin, ja se tarjoaa helpon Click&Go -asennuksen. Etenkin turvakaukalon tai Jade-turvavuoteen kanssa jokapäiväinen käyttö on turvallista, helppoa ja nopeaa. Maxi-Cosi 3WayFix on varustettu ääni- sekä valoilmaisimilla, joiden avulla on helppo varmistua siitä, että jalusta on oikein asennettu, ja että siihen kiinnitetty turvaistuin on myös asianmukaisesti kiinni jalustassa.

Saatavuus: 45

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Kiinnitystapa:Isofix

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.