EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

MC FamilyFix 2 jalusta

Tuotenumero:0248785-
219,00 €175,20
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 43,80 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-cosi Familyfix2 on uusin i-Size hyväksytty ISOFIX kiinnitteinen jalusta Maxi-Cosi kaukaloille. Jalustassa on mekaaninen asennuksen ilmaisin varmistamaan, että jalusta on asennettu oikein. Jalusta sopii niin turvakaukaloille että -istuimelle. Jalustassa on kätevä Click & go asennus.

Jalusta on yhteen sopiva: Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size, Pearl Smart i-Size tai Pearl Pro2 i-Size turvaistuimien/kaukaloiden kanssa.

- i-Size R129-03

- Mekaaninen asennusilmaisin visuaalisesti ja ääni (’klik’)

Saatavuus: 11

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Kiinnitystapa:Isofix
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.