EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Isofix Jalusta 0+

Tuotenumero:09899109-
109,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma ISOFIX-kiinnitteisen asennusjalustan avulla Emma Diamond-mallisen turvakaukalon päivittäinen käyttö on turvallista ja vaivatonta. Napsautat vain jalustan auton ISOFIX-kiinnikkeisiin, ja säädät tukijalan sopivan mittaiseksi. Tämän jälkeen kaukalo kiinnittyy jalustaan napsauttamalla, ja irrotus käy yhtä nopeasti ja helposti. Jalustan avulla voit myös varmistua siitä, että kaukalo on aina asennettu oikein. Soveltuu vain Emma Diamond-mallisen turvakaukalon kanssa käytettäväksi.

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Kiinnitystapa:Isofix
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.