EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Axkid Korokepalli 15-36, Black

Tuotenumero:0132802-1803
25,00 € 19,00 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 6,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Axkid Korokepalli sopii hieman isommille lapsille, jotka ovat jo kasvaneet ohi selkänojallisen korokeistuimen tarpeesta. Axkid Grow korokepalli on hyväksytty ECE R44 -standardin mukaan 15-36 kg painoisille lapsille.

Korokepalli on kevyt siirtää autosta toiseen, ja siinä on mukana vyönohjain, joka varmistaa sen että olkavyö saadaan asettumaan oikealle korkeudelle lapsen hartian yli.

Saatavuus: 26

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Axkid
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Tuotteen mitat:42x17x36cm
Tuotteen paino:1kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04