EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby NT Silikoni Lusikka Pulloon

Tuotenumero:040567611-
6,90 €3,45
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 3,45 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Silikonista valmistettu tuttipullon pää joka on lusikan muotoinen, ja sopii Nuby Natural Touch-sarjan silikoniseen tuttipulloon. Silikonilusikka soveltuu vauvoille, jotka eivät tavallisesta tuttipullon tutista voi tai osaa imeä, kuten esimerkiksi keskosvauvat tai kitalakihalkiovauvat. Silikonilusikka on oiva apuväline myös silloin, kun lapsen on aika tutustua kiinteämpiin ruokiin. Pehmeän silikonipullon ansiosta voit puristaa pullosta juuri oikean annoksen ruokaa pehmoiseen lusikkaan, joka on hellä lapsen ikenille. Silikonipullo on kestävä - se ei naarmuunnu käytössä ja se säilyttää ruoan oikean lämpöisenä tavallista tuttipulloa pidempään.

Saatavuus: 19

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Natural Touch
Ikäsuositus:0 kk +
Materiaali:Silikoni
Tutin tyyppi:Pullotutti