EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Björn Koururuokalappu, Vihreä

Tuotenumero:02650-15
12,20 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Klassinen koururuokalappu, joka kerää talteen kaiken ruoan joka ei päädy lapsen suuhun. Tilava ja syvä murutasku pysyy muodossaan, jolloin ruoka ei myöskään tipu sieltä pois vaikka lapsi liikkuu. BabyBjörn-ruokalapussa on säädettävä kiinnitys, joka pysyy tukevasti paikallaan eikä hierrä lapsen niskaa. Materiaali on miellyttävää, joustavaa muovia, eikä se sisällä BPA:ta.BabyBjörn ruokalapun voi pestä käsin tai astianpesukoneessa. Ruokalappu on valmistettu Ruotsissa.

Saatavuus: 29

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Björn
Ikäsuositus:4kk+