EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Oogaa Silikoni Alusta, Vihreä

Tuotenumero:0641600-15
9,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Oogaa:n näppärä silikonialusta suojaa pöytää, ja estää astioiden liukumisen pöydällä ruokailun aikana. Silikonialusta on helppo puhdistaa joko vesihanan alla, tai astianpesukoneessa. Alustan materiaalina on 100% silikoni, joka on kestävä eikä luista.

Ooggaa silikonialustan koko on 35 x 22,5 cm , joten se pakkautuu kätevästi myös hoitolaukkuun mukaan!

Saatavuus: 31

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Oogaa
Materiaali:100% silikoni
Tuotteen mitat:35 x 22,5 cm

Tavaramerkki

Oogaa on yritys, joka luo hauskoja, turvallisia ja kestäviä tuotteita vauvoille sekä pikkulapsille. Oogaa:n ydinajatuksena on, että vauva-aika on lyhyt, joten siitä on syytä tehdä loistava! Siksi Oogaa:n tuotteet ovat rohkeita, värikkäitä ja kiehtovia.