EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Ruokailuvälineet metalli, BEE

Tuotenumero:040105571--BEE
9,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Nubyn aterimet on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Näiden ruokailuvälineiden avulla lapsen on helppo harjoitella syömistä aivan kuten aikuisten aterimilla. Pyöristetyt reunat ovat turvalliset pienen lapsen suuhun, ja varret on muotoiltu niin että lapsi saa niistä tukevan otteen. Pakkauksessa lusikka, veitsi ja haarukka.

Saatavuus: 71

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Ikäsuositus:12kk+
Lajitelmavaihtoehto:BEE,BIRD,BUNNY,ELEPHANT,LION,MONKEY