EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lil'Sidekick Kiinnitysnauha, Pinkki

Tuotenumero:099300-14
12,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämä käytännöllinen kiinnitysnauha sopii tavaroiden kiinnittämiseen, jotta ne eivät tahattomasti putoa esimerkiksi rattaissa istuvalta lapselta. Lil' Sidekick kiinnitysnauha sopii moneen tarkoitukseen, muun muuassa näihin:

- Lelun kiinnittäminen vaunuihin tai rattaisiin

- Lelun kiinnittäminen turvakaukaloon

- Juomapullon tai lelun kiinnittäminen turvaistuimeen

- Juomapullon tai ruokailuvälineiden kiinnittäminen syöttötuoliin

- Purulelun kiinnittäminen kantoreppuun tai rattaisiin

Kestävä Lil'Sidekick-nauha on elintarvikekäyttöön hyväksyttyä materiaalia, joten se on täysin turvallinen myös suuhun laitettaessa. Kiinnitysnauha on helppo puhdistaa, sillä se kestää astianpesukonepesun. Lil' Sidekick -monitoimipidike on 60 cm pitkä.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lil Sidekick