EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cherub Baby Täytettävä ruokapussi 10kpl

Tuotenumero:163102-
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Käytännölliset uudelleentäytettävät ruokapussit helpottavat ruokailua kun olet liikkeellä lapsen kanssa. Valmista vauvanruokasose kotona valmiiksi, ja säilö se näissä käytännöllisissä pusseissa, jotka kestävät myös pakastamisen. Voit valmistaa soseita, smoothieita ym. terveellisiä kotiruokia vauvalle, ja kuljettaa ne sosepusseissa helposti mukana. Voit myös syöttää lasta suoraan pussista, liittämällä siihen joko Cherub Baby ruokapussi-adapterilusikan tai silikonisen imuventtiiliin.

Cherub Baby smoothiepussit voi pestä astianpesukoneen yläkorissa, ja ne kestävät myös lämmittämisen mikroaaltouunissa. Pussin yläosassa on paikat johon voi kirjoittaa ruoan nimen, valmistuspäivämäärän ja -kellonajan. Pussin pohja on muotoiltu niin, että se pysyy pystyssä esimerkiksi jääkaapissa säilyttäessä.

Cherub Baby sosepussit ovat täysin BPA-vapaita, ja ne ovat valmiiksi steriloituja, joten ne voi ottaa suoraan käyttöön. Pakkauksessa 10 kappaletta uudelleenkäytettäviä ruokapusseja. Pussin vetoisuus 150ml.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cherub Baby