EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby NT Steriloija Mikroon

Tuotenumero:040567413-
44,00 €22,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 22,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Helppo ja tehokas tapa steriloida tuttipullot ja muut tarvikkeet. Nubyn mikrossa käytettävä steriloija pitää tarvikkeet steriloituna kolmen tunnin ajan. Kolme yksinkertaista askelta takaavat, että lapsesi ruokailuun tarvittavat välineet ovat aina puhtaita.

Pakkaus sisältää kompaktin sterilointiastian sekä kaksi tuttipulloa tutteineen. Sterilointiastian koko (10x25cm) takaa sen että se mahtuu pienimpiinkin mikroihin, ja se on helppo ottaa mukaan vaikka lomamatkoille.

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Natural Touch