EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Milton Solo Matkasteriloija

Tuotenumero:07462065-
19,90 € 13,93 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 5,97 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Näppäränkokoinen Milton Solo-sterilointiastia on helppo kuljettaa mukana matkoilla, mökillä, kyläillessä jne. Steriloijaa voi käyttää joko mikrossa sterilointiin tai kylmällä vedellä sterilointiin Milton sterilointitablettien tai -nesteen avulla. Ainutlaatuinen venttiilijärjestelmä nostaa lämpötilaa astian sisällä, parantaen mikrossa steriloinnin tulosta mikrossa. Steriloi mikrossa jopa 2 minuutissa ja kylmällä vedellä 15 minuutissa. Sisältö säilyy steriilinä 24 tuntia kannen pysyessä suljettuna. BPA-vapaa.

Saatavuus: 22

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Milton