EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Milton Mini Tuttisteriloija, Sininen

Tuotenumero:0746206-8
12,00 € 8,40 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 3,60 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Kätevästi mukana kulkeva Milton Mini -tuttisteriloija steriloi lapsen suusta tippuneen tutin turvallisesti 15 minuutissa missä tahansa. Steriloijan sisään laitetaan vettä sekä yksi Milton Mini -sterilointitabletti. Liuos säilyy käyttökelpoisena 24 tunnin ajan, joten voit säilyttää toista tuttia steriloijan sisällä, ja vaihtaa sen tilalle likaantuneen tutin steriloitavaksi. Tarranauhan avulla voit kiinnittää tuttisteriloijan esimerkiksi vaunujen työntöaisaan, jolloin se kulkee aina mukana.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Milton