EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

ezpz Tiny Cup Ensimuki, Pewter

Tuotenumero:063120-07
9,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ezpz Tiny Cup on vauvan ensimuki, joka on suunniteltu siihen vaiheeseen, kun pieni lapsi opettelee juomaan itsenäisesti. Tiny Cup on kooltaan hyvin pieni, sillä se on suunniteltu pienelle suulle sekä käsille, eikä se ole liian painava täytenäkään. Silikonopinta pitää huolen siitä, että ote ei lipsu mukista.

Avoimesta mukista juominen tukee lapsen terveellistä suun ja puhetaidon kehitystä, sekä parantaa myös nielemiskykyä. Mukin pehmeä silikonimateriaali on hellävarainen pienen lapsen ikenille ja kehittyville hampaille. Pohjassa oleva paino pitää mukin tasapainossa pöydälle asetettaessa.

ezpz Tiny Cup on turvallinen kylmille ja kuumille juomille, ja se on mikroaaltouunin- sekä konepesunkestävä. Ikäsuositus noin 4kk+.

Saatavuus: 33

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Ezpz