EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

ezpz Mini Mat Ruokailualusta, Pewter

Tuotenumero:063101-07
19,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ezpz Mini Mat-ruokailualusta on täydellinen ratkaisu pienen lapsen ruokailuhetkiin niin kotona kuin matkoilla. ezpz Mini Mat on pienempi kooltaan kuin sisartuote Happy Mat, joten se sopii mainiosti esimerkiksi syöttötuolin tarjotinpöydällä käytettäväksi tai matkoille mukaan otettavaksi.

ezpz Mini Mat on silikoninen ruokailualusta, joka toimii sekä lautasena että pöydänsuojana, ja se tarttuu imukupin lailla pöydän pintaan kiinni. Mini Mat on suunniteltu pienille lapsille, noin kuuden kuukauden iästä alkaen. Lautasen kolme eri lokeroa mahdollistavat sormiruokailun aloittamisen, sillä lapsi voi tutustua helposti eri ruokiin ja makuihin.

ezpz Mini Mat-ruokailualustan avulla ei tarvitse huolehtia lattialle lentävistä kulhoista tai lautasista, ja alustan hymyilevät kasvot auttavat luomaan ruokailuhetkiin positiivisia mielikuvia.

ezpz Mini Mat on valmistettu erittäin kestävästä, elintarvikekäyttöön hyväksytystä silikonista, eikä se sisällä lainkaan BPA:ta, ftalaatteja tai lateksia. Mini Mat-silikonilautanen kestää pesun astianpesukoneessa, sekä käytön mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa.

Saatavuus: 28

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Ezpz