EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

ezpz Mini Bowl Ruokailukulho, Sage

Tuotenumero:063111-08
17,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ezpz Mini Bowl-silikonikulho ja ruokailualusta on täydellinen ratkaisu pienen lapsen ruokailuhetkiin niin kotona kuin matkoilla. ezpz Mini Bowl on kooltaan erinomainen vaihtoehto matkoille tai ravintolaan mukaan otettavaksi, mutta se sopii myös kotona normaali ruokapöydälle tai syöttötuolin tarjotinpöydälle.

ezpz Mini Bowl on silikoninen ruokailualusta, joka toimii samanaikaisesti sekä kulhona että pöydänsuojana, ja se tarttuu imukupin lailla pöydän pintaan kiinni. Mini Bowl on suunniteltu pienille lapsille, noin yhdeksän kuukauden iästä alkaen. Kulhosta on helppo syöttää soseruokia lapselle, ja se sopii myös sormiruokailuun.

ezpz Mini Bowl-ruokailualustan avulla ei tarvitse huolehtia lattialle lentävistä kulhoista tai lautasista, ja alustan hymyilevät kasvot auttavat luomaan ruokailuhetkiin positiivisia mielikuvia.

ezpz Mini Bowl on valmistettu erittäin kestävästä, elintarvikekäyttöön hyväksytystä silikonista, eikä se sisällä lainkaan BPA:ta, ftalaatteja tai lateksia. Mini Bowl-silikonikulho kestää pesun astianpesukoneessa, sekä käytön mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa.

Saatavuus: 27

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Ezpz
Materiaali:Silikoni