EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

ezpz Happy Mat Ruokailualusta, Sage

Tuotenumero:063100-08
24,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Happy Mat on amerikkalaisen ezpz-brändin lippulaivatuote. Alkuperäinen ezpz Happy Mat on silikonista valmistettu lapsen ruokailualusta, joka toimii sekä lautasena että pöydänsuojana, ja se tarttuu imukupin lailla pöydän pintaan kiinni.

Happy Mat on täydellinen valinta taaperoille ja alle kouluikäisille lapsille, ja se on oiva ratkaisu lapsen itsenäiseen ruokailuun. Lautasen kolme eri lokeroa mahdollistavat sormiruokailun aloittamisen, sillä lapsi voi tutustua helposti eri ruokiin ja makuihin.

ezpz Happy Mat-ruokailualusta kerää myös tippuvat ruoat talteen, eikä sen avulla tarvitse huolehtia lattialle lentävistä kulhoista tai lautasista. Happy Mat on nimensä mukaan iloinen, ja alustan hymyilevät kasvot auttavat luomaan ruokailuhetkiin positiivisia mielikuvia.

ezpz Happy Mat on valmistettu erittäin kestävästä, elintarvikekäyttöön hyväksytystä silikonista, eikä se sisällä lainkaan BPA:ta, ftalaatteja tai lateksia. Happy Mat kestää pesun astianpesukoneessa, sekä käytön mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa. Alustan mitat: 25 x 38 cm x 2,5 cm.

Saatavuus: 25

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Ezpz
Materiaali:Silikoni