EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

ezpz First Food Set, Sage

Tuotenumero:063130-08
34,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ezpz First Foods-ruokailusetti on suunniteltu pienen lapsen ensimmäisiin itsenäisiin ruokailuhetkiin. Tämä starttipakkaus sisältää ezpz-silikonikulhon, 2 silikonilusikkaa sekä mukin. Kaikki pakkauksen tuotteet ovat ezpz:n Tiny-sarjaa, eli kokoluokaltaan 4-6 kuukauden ikäisille vauvoille sopivia.

ezpz Tiny Bowl kiinnittyy pöytään imukupin lailla, jolloin se ei luisu tai lipsu alta pois ruokailun aikana. Turvallinen silikonikulho ei päästä makuja tai hajuja, ja se on rikkoutumaton. Silikonialusta on helppo pestä astianpesukoneessa, ja se on myös mikronkestävä. ezpzp Tiny Bolw on kooltaan sopivan pieni että se sopii esimerkiksi syöttötuolin tarjotipöytiin, sekä kahvilaan tai ravintolaan mukaan otettavaksi.

ezpz Tiny Cup-silikonimuki on oivallinen kun lapsi harjoittelee itsenäistä juomista. Muki on riittävän pieni, että siitä saa pienilläkin käsillä hyvän otteen.

ezpz Tiny Spoons -lusikat auttavat lasta itsenäisessä ruokailussa. Lusikan pyöreästä varresta saa hyvän otteen, ja lusikan suuosa on tarpeeksi kapea että se sopii pieneenkin suuhun.

ezpz First Foods Set on mainio lahjatuote vauvaperheeseen! Tämän avulla pääsee hyvin alkuun sormiruokailussa.

Saatavuus: 22

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Ezpz
Materiaali:Silikoni