EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Oogaa Silikoni Lokerolautanen, Vihreä

Tuotenumero:0641910-15
11,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Korkealuokkaisesta silikonista valmistettu lautanen, joka on jaettu kolmeen osaan. Oggaa lokerolautasen eri osioihin on helppo laittaa erilaiset ruoat tarjolle, joten se on täydellinen sormiruokailun opetteluun!

Oogaa lokerolautasessa voit myös helposti valmistaa taaperolle sopivan annoksen ruokaa, sillä se kestää uunin aina 230 asteen lämpötilaan asti. Myös taaperoystävälliset leipomukset onnistuvat ja niihin jää silikonilautasen pohjasta hauska kuva! Samoin voit tehdä terveellisiä Oogaa-hahmoilla varustettuja smoothietikkuja pakastimessa, täyttämällä lokerot hedelmäsoseella joihin upotat jäätelötikut.

Silikoni on kestävä materiaali, joka ei rikkoudu vaikka lautanen lentäisikin lattialle vahingossa. Oogaa silikonilautanen kestää astainpesukoneen, mikroaaltouunin, pakastamisen ja uunin. Lokerolautanen ei sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:tä.

Saatavuus: 38

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Oogaa
Ikäsuositus:4kk +
Materiaali:100% silikoni

Tavaramerkki

Oogaa on yritys, joka luo hauskoja, turvallisia ja kestäviä tuotteita vauvoille sekä pikkulapsille. Oogaa:n ydinajatuksena on, että vauva-aika on lyhyt, joten siitä on syytä tehdä loistava! Siksi Oogaa:n tuotteet ovat rohkeita, värikkäitä ja kiehtovia.