EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Muki 360 Kahvoilla, HARMAA

Tuotenumero:0987170--HARMAA
6,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma 360 mukin avulla lapsi oppii helposti juomaan tavallisesta mukista. Mukin ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa sen, että mukista voi juoda mistä kohtaa tahansa, juoman kuitenkaan läikkymättä tahattomasti. Ergonomiset kahvat, joista lapsi saa tukevan otteen, kahvat voi myös irrottaa tarvittaessa.

360-juomamuki on sopiva lapselle noin 6 kuukauden iästä alkaen. Mukissa on suojakansi joka pitää juomareunan puhtaana kun mukia kuljetetaan mukana. Muki on helppo pestä ja koota takaisin käyttöön yksinkertaisen rakenteen ansiosta. Muki on valmistettu kestävästä polypropyleenistä, ja se on täysin bisfenoli A-vapaa.

Emma muki 360 soveltuu myös mikrokäyttöön, kunhan siitä poistaa ensin kannen.

Saatavuus: 106

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:6 kk+
Lajitelmavaihtoehto:HARMAA,PINKKI,VALKOINEN
Tuotteen mitat:9x12x12 cm

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.