EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bumkins Silikonilautanen, Marmori

Tuotenumero:0651200-897
18,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bumkins-ensilautanen on suunniteltu pienen lapsen sormiruokailuun. Silikonilautasen kolme lokeroa innostavat lasta keräämään ruoka-aineet suuhun ja tyhjäämään lautasen lokero kerrallaan. Bumkins silikonilautasen pohjassa oleva imukuppi estää sen liikkumisen ja ylimääräisen sotkun syntymisen.

Bumkins-imukuppilautanen sopii kätevästi useimpiin syöttötuolien pöytätarjottimiin. Lautanen on valmistettu elintarvikehyväksytystä silikonista ja se on konepestävä, sekä mikronkestävä. Bumkins-lautasen avulla lapsen ruokailu sujuu kuin leikki; samalla voitte opetella tunnistamaan eri ruokia, värejä ja laskemaan ainakin kolmeen!

Saatavuus: 57

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bumkins
Materiaali:Silikoni

Tavaramerkki

Bumkins on amerikkalaisbrändi, joka on perustettu vuonna 1989. Heidän myydyin tuotteensa on vuonna 1991 lanseerattu SuperBib ruokalappu, joka on USA:n myydyin ruokalappumalli. Bumkins valmistaa tämän ruokalapun lisäksi myös paljon muita lastenhoitotuotteita, sekä hauskoja silikonikoruja.