EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kids Concept Vihanneslaatikko

Tuotenumero:0961220-
20,90 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kids Concept vihanneslaatikko sopii täydellisesti leikkikeittiöön! Puinen vihanneslaatikko pitää sisällään pusta tehdyt vihannekset; tomaatti, sipuli, porkkana, sitruuna ja kurkku. Kurkku ja sitruuna voidaan paloitella ja koota takaisin yhteen tarrakinnityksen avulla. Laatikon mitat 18x12x5,5 cm. Yli 3-vuotiaille.

Saatavuus: 16

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Kids Concept
Ikäsuositus:3v+
Lelun materiaali:Puu
Tuotteen mitat:12x5,5x18 cm