EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Taf Toys Take to Play Lelukaari

Tuotenumero:0081605-
49,00 € 24,50 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 24,50 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Taf Toysin Take-to-Play on monipuolinen lelukeskus vauvalle. Siinä on kolme roikkuvaa lelua, jotka tarjoavat virikettä vauvalle jo ensikuukausista alkaen. Lelukaari on nopea ja helppo taittaa kokoon, joten sitä voi kuljettaa mukavasti mukana kaikkialle vauvan kanssa liikuttaessa. Lelukaaren alle voi asettaa esimerkiksi pehmeän ja värikkään Taf Toys puuhamaton.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Taf Toys
Ikäsuositus:0 kk+
Lelun ominaisuudet:Helistin,Peili,Riippulelu

Tavaramerkki

Vuonna 1991 perustetun TafToysin perusajatuksena on luoda ainutlaatuinen, elämyksellinen sarja kehittäviä leluja vauvoille, tuoden samalla paljon rakkautta ja innostusta lapsiperheeseen.