EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Whisbird rauhoittava unilelu, Harmaa

Tuotenumero:164600-05
49,00 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Whisbear® -tuotemerkin kanssa yhteistyössä kehitetty laite joka tuottaa vaaleanpunaista (1/f) kohinaa vauvan rauhoittamiseksi. Ääni tyynnyttää koliikista kärsivää vauvaa, ja auttaa lasta nukahtamaan. Whisbird-lintu toistaa kohdusta tuttua äänimaailmaa, yhtäjaksoisesti jopa 40 minuutin ajan. Äänenvoimakkuus on säädettävissä.

Whisbird unilelu voidaan kiinnittää sänkyyn, autoon tai rattaisiin, jotta se olisi aina mukana missä vauva nukkuu. Irrottamalla laitteen linnun sisältä voi pehmo-osan pestä koneessa. Toimii kolmella AAA-paristolla (eivät sisälly).

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu
Ikäsuositus:0kk+
Kiinnitysmahdollisuus:Sänkyyn