EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Fox2 Style Set Kangassetti, Grey Melange

Tuotenumero:0161031-1915
265,00 €
Osamaksu 11,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Fox 2 on suositun Bugaboo Fox-lastenvaunun seuraaja.

Tämä Bugaboo Fox 2 Style Set-kangassetti sisältää ergonomiset vaunukopan kankaat, ratasistuimen kankaat sekä vaunujen tavarakorin. Tämä Style Set on yhteensopiva Bugaboo Fox 2 Base - vaunurungon kanssa. Runko sekä kuomu tilataan erikseen, eli saat täydellisen yhdistelmävaunupaketin kun tilaat nämä kaikki osat (voit valita värit itse):

- Bugaboo Fox 2 Base - runko

- Bugaboo Fox 2 Style Set - kangaspaketti

- Bugaboo Fox 2 Sun Canopy - kuomu

Huom! Bugaboo-tuotteet myynnissä vain osassa Lastentarvike-ketjun myymälöistä. Tällä hetkellä Bugaboo-valikoima on saatavilla seuraavista myymälöistä: Vantaa Tammisto, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Turku, Vaasa.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo