EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Fox2 Base-runko, Alu

Tuotenumero:0161021-1923
817,00 €
Osamaksu 26,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Fox 2 on suositun Bugaboo Fox-lastenvaunun seuraaja. Voit koota mieleisesi yhdistelmävaunupaketin yhdistämällä seuraavat osat (jokainen osa tilataan erikseen, ja voit valita värin itse):

- Bugaboo Fox 2 Base - runko

- Bugaboo Fox 2 Style Set - kangaspaketti

- Bugaboo Fox 2 Sun Canopy - kuomu

Näiden tuotteiden avulla saat loistavan lastenvaunun, joka toimii vastasyntyneestä alkaen, aina kolmeen ikävuoteen asti. Bugaboo Fox 2 on kokenut lukuisia pieniä parannuksia edeltävään Fox-malliin nähden, kuten uutena ominaisuutena oleva kurkistus- ja tuuletusaukko kuomussa sekä parannettu kokoontaittomekanismi. Nämä lisäävät vaunun käyttömukavuutta entisestään!

Bugaboo Fox 2 kulkee sulavasti kaikenlaisessa maastossa, sillä kehitystyössä on otettu erityisesti huomioon vaunun työntömukavuus. Vaunu painaa vaivaiset 10,2 kg, joten se on myös hyvin kevyt nostaa ja kantaa. Runko taittuu pieneen tilaan, ja se pysyy pystyssä kokoontaitettuna, mikä helpottaa esimerkiksi vaunujen autoon lastaamista.

Huom! Bugaboo-tuotteet myynnissä vain osassa Lastentarvike-ketjun myymälöistä. Tällä hetkellä Bugaboo-valikoima on saatavilla seuraavista myymälöistä: Vantaa Tammisto, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Turku, Vaasa.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo