EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu NXT90 Duo

Tuotenumero:001119-
1 289,00 € 999,00 €
Osamaksu 31,00 € / kk
Säästä 290,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Black Friday erikoismalli! NXT90 All Black ja vaunukoppa yhteishintaan! Sis. NXT90 tai NXT90F rattaan sekä vaunukopan mustana, ja yksivärinen musta runko sekä Ecco Solight-pyörät.

Emmaljunga NXT90 on upea lastenvaunu joka on ruotsalaista käsityölaatua parhaimmillaan. Emmaljungan NXT90 on moderni ja sulavalinjainen vaunu, jolla kuljette lapsesi kanssa kaikkialla - helposti sekä mukavasti. Vaunupaketti sisältää alumiinirungon, vaunukopan sekä ratasistuimen, joten se on täydellinen kulkuväline vastasyntyneestä aina kolmeen ikävuoteen saakka. Kaikki vaunun osat ja yksityiskohdat häikäisevät laadullaan sekä viimeistelyllään.

NXT90 -vaunumallin kevyt alumiinirunko on vakaa, ja se on varustettu miellyttävillä ilmakumipyörillä. Työntöaisaa voi säätää pituussuunnassa, ja lisäksi siinä on kääntyvä nivelsäätö, jotta jokaiselle työntäjälle löytyisi aina mukava asento. Vaunukopassa vauvalla on rauhalliset ja suojaisat oltavat pehmeän patjan sekä tilavien sisämittojen ansiosta. Kun lapsi kasvaa, siirrytään käyttämään NXT90 -ratasistuinta, joka voidaan kiinnittää runkoon kahteen eri suuntaan tarpeen mukaan. Istuinosan kuomu on varustettu pidennysmahdollisuudella, joten se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan auringolta ja tuulelta.

Emmaljunga NXT90 -runko on helppo taittaa kokoon säilytystä ja kuljetusta varten, ja entistä kompaktimman paketin siitä saa esimerkiksi lentokonekuljetusta varten, kun irrottaa pyörät akseleineen. Emmaljungan NXT90 on ruotsalaista laatua - joka toimii kaikissa olosuhteissa!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-3 v
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Patja,Tavarakori,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen paino:12,2 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.