EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Bugaboo Fox Complete, Black

Tuotenumero:016101-1902
1 305,00 €
Osamaksu 40,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Fox Complete on lastenvaunu joka sopii vastasyntyneestä alkaen käytettäväksi. Tähän Complete-pakettiin kuuluu vaunun runko, sekä vaunukoppa ja ratasistuimen kankaat. Bugaboo Fox on suunniteltu tarjoamaan äärimmäisen mukavat oltavat lapselle, sekä samalla myös miellyttävän käyttökokemuksen vanhemmille. Bugaboo Fox on vahva, mutta kevyt, sillä rattaana se painaa vain 9,9kg (runko + istuinosa)!

Bugaboo Foxin keskijousituksella varustettu kevyt alumiinirunko, sekä erillisjousitetut pyörät tekevät siitä ihanteellisen käsitellä kaikissa maastoissa. Tilava tavarakori tarjoaa paljon säilytystilaa, ja ratasistuin asettu korkealle jotta lapsen asettaminen rattaaseen ja sieltä pois käy helposti. Fox taittuu näppärästi kokoon kuljetusta varten, ja se pysyy pystyssä kasattuna.

Bugaboo Fox-runkoon voi kiinnittää myös auton turvakaukalon erikseen ostettavien adapterien avulla.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Runkomateriaali:Alumiini
Tuotteen mitat:Kasattuna:46x60x88 cm
Tuotteen paino:9,9kg
Tuotteen painoraja:23kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä