EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Stokke Ratas Trailz, Black melange/Black

Tuotenumero:022126-113
999,00 €
Osamaksu 31,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Stokke vaunumallisto saatavilla vain Vantaan Tammiston myymälästämme! Voit tilata tuotteen verkosta ja valita noutopaikaksi Tammiston myymälän.

Stokke Trailz-lastenrattaat ovat vankat ja tyylikkäät. Ne kulkevat mukavasti kaikenlaisessa maastossa, ympäri vuoden. Tämä Stokke Trailz-paketti sisältää rungon sekä istuinosan, mutta yhdistämällä siihen erikseen myytävän Trailz-vaunukopan saat tehtyä täydellisen yhdistelmävaunun joka sopii 0-3-vuotiaalle.

Stokke Trailz -rattaan runko on alumiinia, ja siinä on isot pyörät (edessä 10", takana 12"). Istuimen kallistuskulmaa voi säätää helposti, ja istuinosan voi kiinnittää runkoon molemmin päin. Trailz-rattaan pitkälle ulottuva kuomu suojaa lasta sään vaihteluilta. Rattaan alla olevassa tilavassa tavarakorissa on 10kg:n painoraja.

Mitat kokoontaitettuna istuinosan kanssa: 95x50x63cm.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke
Koppaosa sisältyy:Ei
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä