EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

NXT60F Ratas, Eco Natur

Tuotenumero:001312-1826
689,00 €
Osamaksu 23,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Sama ketterä ja kompakti runko kuin Emmaljunga NXT60-mallissa, mutta täysin vaaka-asentoon säätyvällä istuinosalla! Ketterä NXT60F -ratas on suunniteltu liikkumaan vaivattomasti kaikissa olosuhteissa, mutta kaikkein parhaiten se suoriutuu kaupunkiolojen vaatimuksista.

NXT60F -mallin runko on kompakti ja kevyt, tarjoten kuitenkin mukavan ajotuntuman jousituksen ansiosta. Istuinosa ja vaunukoppa on sama kuin NXT90F mallissa, joten lapselle on tarjolla edelleen ensiluokkaiset oltavat. Tilava iistuinosa on käännettävissä kahteen suntaan, ja se kääntyy alas makuuasentoon, selkänojassa on Lie-flat teknologia jonka ansiosta se menee täysin suoraksi. Pitkälle ulottuva, säädettävä työntöaisa on sopiva hyvinkin eripituisille työntäjille. Ratas sisältää rungon, istuinosan, tilavan tavarakorin sekä aurinkosuojan/hyönteisverkon.

NXT60F tarjoaa yksinkertaisesti hauskaa yhdessäoloa!

Vaunukoppa ei sisälly hintaan, se ostetaan erikseen. Voit ostaa tähän malliin joko NXT - vaunukopan, tai NXT - kantokopan.

Saatavuus: 6

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Emmaljungan ominaisuudet:Seisomateline saatavilla
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Hyttysverkko,Kuomu,Tavarakori,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.