EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

NXT60 Ratas, Eco Natur

Tuotenumero:001321-1826
689,00 €
Osamaksu 23,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Eco Natur: ympäristöystävällisestä kierrätysmateriaalista valmistetut kankaat. Sisävuori 100% luomupuuvilla.

Alumiini rungossa käytetään 50% kierrätettyä alumiinia.

Vahva ja muuntautumiskykyinen Emmaljunga NXT90 - lastenvaunu on saanut rinnalleen kevennetyn kaupunkimallin NXT60. Tämä kevyt ja ketterä ratas on suunniteltu liikkumaan vaivattomasti kaikissa olosuhteissa, mutta kaikkein parhaiten se suoriutuu kaupunkiolojen vaatimuksista.

NXT60 -mallin runko on kompakti ja kevyt, tarjoten kuitenkin mukavan ajotuntuman jousituksen ansiosta. Istuinosa ja vaunukoppa on sama kuin NXT90 mallissa, joten lapselle on tarjolla edelleen ensiluokkaiset oltavat. Kevyt, ergonominen istuinosa on käännettävissä kahteen suntaan, ja se kääntyy alas makuuasentoon. Pitkälle ulottuva, säädettävä työntöaisa on sopiva hyvinkin eripituisille työntäjille. Rataspaketti sisältää rungon, ergonomisen istuinosan, tilavan tavarakorin sekä aurinkosuojan/hyönteisverkon.

Ja jos haluat lähteä juoksulenkille, voit kiinnittää NXT60 istuinosan kiinni Emmaljungan uuteen NXT Challenge - runkoon jolloin saat siitä täysverisen juoksurattaan.

NXT60 tarjoaa yksinkertaisesti hauskaa yhdessäoloa!

- Kevyt ja ketterä

- Vaunukoppa ei sisälly hintaan, se ostetaan erikseen

- Laaja valikoima lisävarusteita; mm. Organiser-hoitolaukku, jalkapeite, talvi-istuinkangas, vaunukoppa, turvakaukalo-adapterit, seisomateline

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Emmaljungan ominaisuudet:Seisomateline saatavilla
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Istuintilan mitat:32x100cm
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörän halkaisija:Etupyörät 17cm,Takapyörät 25cm
Selkänojan ominaisuudet:4-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Hyttysverkko,Kuomu,Tavarakori,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:Kasattuna: 76x45x35cm
Tuotteen paino:11,6kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.