EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Viking Ratasistuin, Competition Pink

Tuotenumero:001292-1919
295,00 €
Osamaksu 12,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ratasistuin Viking – ja Double Viking -runkoon. Kuppimallinen, ergonominen istuinosa säätyy istuma-, lepo- ja makuuasentoon, siinä on vakiona 5-pistevaljaat , turvakaari ja kuomu, joka tulee reilusti kasvojen suojaksi, kun suojaa tarvitaan. Istuinosan kiinnitys on "Easy Fix", se napsautetaan helposti paikalleen tai irti, yhä uudelleen ja uudelleen

Tee ratasistuimesta lämmin ja turvallinen pesä vauvalle, joko topatun jalkapeitteen, tai/ja Emmaljungan lämpöpussin avulla. Merkkikohtaiset lämpövarusteet pysyvät paikallaan, ovat lämpimän ja kuivan tuntuisia materiaaliensa ansiosta ja näyttävät hyvältä, kun design ja väri ovat yhteensopivat rattaan kanssa. Jos tarvitset kulkupelin kaksosille tai kahdelle lapselle, lue Super Vikingin tai Double Vikingin esittely. Ratasistuimen faktoja löydät alla olevasta Ominaisuudet-palkista ja Emmaljungan merkkikohtaiset superhienot lisävarusteet, kuten päivänvarjot ja hoitolaukut ym löydät verkkokaupastamme. Vielä enemmän tietoa Emmaljungan valmistuksesta ja laadusta löydät sivuiltamme ladattavasta esitteestä!

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen painoraja:15 kg

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.