EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Super Viking Ratasistuin, Outdoor Navy

Tuotenumero:001381-1711
295,00 €
Osamaksu 12,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ratasistuin Emmaljungan Super Viking –runkoon. Kuppimallinen, ergonominen istuinosa säätyy istuma-, lepo- ja makuuasentoon. Siinä on vakiona 5-pistevaljaat, turvakaari ja kuomu, joka tulee reilusti kasvojen suojaksi, kun suojaa tarvitaan. Super Viking kehittyy perheen kasvaessa: asenna istumaosia yksi tai kaksi peräkkäin saman Super Viking-rungon päälle Go Double –adapterin avulla. Istuinosan tai adapterin ja siihen kaukalon kiinnitys on "Easy Fix", ne napsautetaan helposti paikalleen, ja myös irrotetaan, yhä uudelleen ja uudelleen.

Tee ratasistuimesta lämmin ja turvallinen pesä vauvalle joko topatun jalkapeitteen tai/ja Emmaljungan lämpöpussin avulla. Merkkikohtaiset lämpövarusteet pysyvät paikallaan, ovat lämpimän ja kuivan tuntuisia materiaaliensa ansiosta ja näyttävät hyvältä, kun design ja väri ovat yhteensopivat rattaan kanssa. Ratasistuimen faktoja löydät alla olevasta Ominaisuudet-palkista ja Emmaljungan merkkikohtaiset superhienot lisävarusteet, kuten päivänvarjot ja hoitolaukut ym löydät verkkokaupastamme. Vielä enemmän tietoa Emmaljungan valmistuksesta ja laadusta löydät sivuiltamme ladattavasta esitteestä!

Saatavuus: 8

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Ikäsuositus:6 kk +
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Irrotettava

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.