EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Stokke Xplory BLACK, Black melange

Tuotenumero:022124-113
1 099,00 €
Osamaksu 34,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Stokke vaunumallisto saatavilla vain Vantaan Tammiston myymälästämme! Voit tilata tuotteen verkosta ja valita noutopaikaksi Tammiston myymälän.

Stokke Xplory on ainutlaatuinen lastenvaunu, jossa ratasistuimen korkeutta voi säätää. Se soveltuu myös mainiosti vastasyntyneelle vauvalle, kun ostat siihen erikseen myytävän vaunukopan.

Tämä mustalla rungolla varustettu Stokke Xplory Black sisältää lukuisia käytännöllisiä ominaisuuksia. Kääntyvien etupyörien ansiosta rattaat kulkevat helposti missä tahansa. Istuinosa voidaan kiinnittää runkoon molemmin päin, ja sen korkeutta voidaan säätä helposti, jotta saat lapsen aina sopivalle etäisyydelle vaikka kahvilapöydän ääressä ruokaillessa.

Rattaan alla on ostoskassi, ja työntöaisan korkeutta voi säätää jokaiselle työntäjälle sopivaksi. Täydennä vaunupakettisi Stokken lukuisilla, laadukkailla lisävarusteilla - aina sesongin mukaan!

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä