EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Emmaljunga NXT90F, Eco Natur

Tuotenumero:001222-1826
969,00 €
Osamaksu 30,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljungan NXT - mallistoon kuuluva NXT90F on lastenvaunu jossa on käytetty sujuvalinjaista muotoilua ja trendikkäitä värejä. Tämän F (Flat) - mallin ominaisuutena on, että ratasistuimen selkänojan saa kallistettua täysin vaakatasoon. Tämän ansiosta vastasyntyneelle vauvalle on valittavana joko NXT vaunukoppa joka kiinnittyy suoraan runkoon, tai kantokoppa joka asetetaan istuinosan sisään.

NXT90F -vaunumallin kevyt alumiinirunko on vakaa, ja se on varustettu kääntyvillä etupyörillä. Työntöaisan voi säätää pituussuunnassa, ja lisäksi siinä on kääntyvä nivelsäätö, jotta jokaiselle työntäjälle löytyisi aina mukava asento. Tilavan NXT90F ratasistuimen voi kiinnittää runkoon kahteen eri suuntaan tarpeen mukaan. Istuinosan kuomu on varustettu pidennysmahdollisuudella, joten se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan auringolta ja tuulelta. Vaunun alla on tavarakori, mutta lisävarusteena on saatavana käytännöllinen sivukori, joka tarjoaa lisätilaa ostoksille.

Emmaljunga NXT90F -runko on helppo taittaa kokoon säilytystä ja kuljetusta varten, ja entistä kompaktimman paketin siitä saa esimerkiksi lentokonekuljetusta varten, kun irrottaa pyörät akseleineen. Emmaljungan NXT90F on ruotsalaista laatua - joka toimii kaikissa olosuhteissa!

- Vahva ja tilava

- Lisävarusteena saatavana joko kevyempi kantokoppa tai tukeva vaunukoppa

- Laaja valikoima lisävarusteita; mm. sivukori, aurinkovarjo, jalkapeite, mukiteline, sadesuoja, turvakaukalo-adapterit, pyöräpaketit, seisomateline

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Istuintilan mitat:89x32 cm
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Tavarakori
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:Kasattuna 76x40x30 cm
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.