EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Emmaljunga NXT90, Eco Red

Tuotenumero:001231-1902
999,00 € 799,00 €
Osamaksu 26,00 € / kk
Säästä 200,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Upea lastenvaunu joka on ruotsalaista käsityölaatua parhaimmillaan. Emmaljungan NXT90 on moderni, sulavalinjainen vaunu, jolla kuljette lapsesi kanssa kaikkialla - helposti ja mukavasti. Kaikki vaunun osat ja yksityiskohdat häikäisevät laadullaan sekä viimeistelyllään. Vahva NXT90 muokkautuu myös kasvavan perheen tarpeisiin, sillä ostamalla NXT90 Go Double adapterin, voit kiinnittää runkoon toisen vaunukopan tai ratasistuimen.

Yhteensopivan vaunukopan saa ostettua erillisenä lisätuotteena, jolloin vaunu sopii vastasyntyneestä aina kolmeen ikävuoteen asti. NXT90 -vaunumallin kevyt alumiinirunko on vakaa. Työntöaisaa voi säätää pituussuunnassa, ja lisäksi siinä on kääntyvä nivelsäätö, jotta jokaiselle työntäjälle löytyisi aina mukava asento. NXT90 ratasistuimen voi kiinnittää runkoon kahteen eri suuntaan tarpeen mukaan. Istuinosan kuomu on varustettu pidennysmahdollisuudella, joten se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan auringolta ja tuulelta. Vaunu on varustettu tilavalla tavarakorilla, mutta lisävarusteena on saatavana myös käytännöllinen sivukori, joka tarjoaa vielä lisätilaa ostoksille.

Emmaljunga NXT90 -runko on helppo taittaa kokoon säilytystä ja kuljetusta varten, ja entistä kompaktimman paketin siitä saa esimerkiksi lentokonekuljetusta varten, kun irrottaa pyörät akseleineen. Emmaljungan NXT90 on ruotsalaista laatua - joka toimii kaikissa olosuhteissa!

- Vahva ja monipuolinen - kantokyky peräti 51 kg (Go Double-adapterilla kahdelle lapselle 22kg per istuin + 5kg tavarakori + 2kg lisävarusteet kuten Organiser-laukku).

- Ergonominen istuinosa

- Sopii Go Double adapterin avulla kahdelle lapselle

- Laaja valikoima lisävarusteita; mm. sivukori, aurinkovarjo, talvi-istuinkangas, jalkapeite, mukiteline, sadesuoja, turvakaukalo-adapterit, pyöräpaketit, seisomateline

Saatavuus: 10

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Koppaosan mitat:Sisämitat 76x34x18cm
Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Emmaljungan ominaisuudet:Seisomateline saatavilla
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk+ (0kk+)
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörän halkaisija:Etupyörät 23cm,Takapyörät 31cm
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:Kasattuna: 84x48x36cm
Tuotteen paino:13,8kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.