EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Emmaljunga NXT30 Ratas, Outdoor Timber

Tuotenumero:001211-1714
399,00 €
Osamaksu 15,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Keveät ja tilavat Emmaljunga NXT30 kuomurattaat kulkevat ketterästi kaikkialla, niin maastossa kuin kaupungissa. Ne sopivat erinomaisesti jo hieman isommalle lapselle (yli 6 kk), sillä istuinosa on aina kasvot menosuuntaan päin. Selkänojan saa käännettyä makuuasentoon, joten pienet torkut onnistuvat vaivatta. Etupyörät ovat kääntyvät, joten rattaiden kanssa liikkuminen on sujuvaa myös ahtaissa tiloissa. Työntömukavuutta lisää ergonominen työntöaisa jonka korkeutta voi säätää.

NXT30 kuomu on pidennettävissä vetoketjun avulla, joten se tarjoaa erinomaisen suojan auringolta ja tuulelta. Pitkän istuinosan ansiosta näissä rattaissa riittää kasvuvaraa lapselle pitkään. Emmaljunga NXT30 onkin mainio valinta kun tarvitset käytännölliset rattaat joissa lapsi voi matkustaa niin pitkään kuin rattaita tarvitsee. Rattaiden kompakti koko takaa sen, että näitä on helppo kuljettaa myös autossa mukana.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Istuintilan mitat:89x32 cm
Käännettävä istuinosa:Ei
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:76x45x22 cm,Kasattuna ilman pyöriä
Tuotteen paino:12,9kg
Työntöaisa:Säädettävä

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.