EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Emma Cozy, Harmaa melange

Tuotenumero:098161-05
339,00 €
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi Emma Cozy ratas,

Ratas sisältää jalkapeitteen ja adapterit MaxiCosin ja BeSafen turvakaukaloille.

Puhkeamattomat renkaat, ratasistuin menee täyteen makuuasentoon ja on käännettävissä molempiin suuntiin.

Kaunis, ketterä ja kokonaisuutena upeasti toimiva.

Mahdollisuus ostaa vaunukoppa, jolloin saat kätevän yhdistelmävaunun.

Saatavuus: 29

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.