EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Emma Cozy, Harmaa melange

Tuotenumero:098161-05
339,00 €
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ketterät Emma Cozy-rattaat soveltuvat niin maalle kuin kaupunkiin, ja ne voidaan helposti muuntaa vauvalle sopiviksi yhdessä Cozy-vaununkopan kanssa (myydään erikseen). Emma Cozy-paketti sisältää rungon, ratasistuimen, kuomun, jalkapeitteen sekä adapterit Maxi-Cosi/BeSafe-merkkisille turvakaukaloille. Lisäksi siihen on mahdollista ostaa vaunukoppa, jolloin kokonaisuudesta saa kätevän yhdistelmävaunun.

Moderneissa Cozy-rattaissa on puhkeamattomat renkaat, ja kääntyvien etupyörien ansiosta ne kulkevat ketterästi ahtaissakin tiloissa. Ratasistuin kääntyy alas täyteen makuuasentoon, ja se on käännettävissä molempiin suuntiin. Suuri, kurkistusikkunalla varustettu kuomu tarjoaa hyvän suojan auringolta. Työntöaisan korkeuden voi säätää kullekin työntäjälle sopivaksi, ja rungon muotoilun ansiosta jalkatilaa riittää pitkällekin työntäjälle hyvin. Tilavassa tavarakorissa ostokset kulkevat helposti mukana.

Emma Cozy on suunniteltu 6kk+ ikäiselle lapselle (0-15kg), ja yhdessä vaunukopan kanssa se käy jo vastasyntyneelle(0kk+, 0-9 kg).

Lisävarusteena saatavana mm. nämä kätevät tarvikkeet:

- Emma Cozy koppa

- Emma Sadesuoja

- Emma Hyttysverkko

- Emma Tarvikepussi työntöaisaan

- Emma Kassikoukut

- Emma Polar lämpöpussi

- Emma Pyöränsuojat

Saatavuus: 25

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Tuotteen painoraja:15kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.