EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax Smile 3, Midnight Grey

Tuotenumero:0258026-20012
700,00 €
Osamaksu 23,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Smile 3 on kapea lastenvaunu, joka tarjoaa käteviä ratkaisuja perheen liikkumiseen. Vaunun runko on vain 57 cm leveä, joten sen kanssa mahtuu hyvin kulkemaan kaupungissa ja muualla missä tilaa on vähän. Smile 3 perustuu palkittuun Smile 2 -malliin.

Erikseen ostettavan vaunukopan avulla saat tästä rattaasta täysiverisen lastenvaunun, joka soveltuu vastasyntyneelle. Britax Smile 3 rattaan istuinosa on varustettu suurella, suojaavalla kuomulla, jossa on kurkistusikkuna. Istuinsuunta on käännettävissä, ja työntäjän mukavuus on varmistettu säädettävällä työntöaisalla. Istuinosan alla on tilava tavarakori, joka on varustettu 3M-heijastimilla.

Rungossa olevan jousituksen, sekä ilmatäytteisten pyörien ansiosta liikkuminen erilaisissa maastoissa on mukavaa. Runko taittuu pieneen tilaan kuljetusta ja säilytystä varten. Laajan lisävarustevalikoiman avulla voit rakentaa mieleisesi Smile-kokonaisuuden joka sopii juuri teidän perheen tarpeisiin.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä