EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax Smile 2, Steel Grey

Tuotenumero:0258025-1603
669,00 € 499,00 €
Osamaksu 17,00 € / kk
Säästä 170,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Smile 2 on helposti muunneltavissa oleva vaunumalli, jossa on paljon tilaa ostoksille ja mukavat ilmarenkaat. Iso, pidennettävä kuomu antaa hyvän suojan auringolta ja sateelta. Britax Smile 2 on varustettu Click&Go -adaptereilla, joten siihen voi kiinnittää joko Britax vaunukopan tai turvakaukalon helposti kiinni. Rattaan istuinosan voi kääntää joko kasvot tai selkä menosuuntaan, ja selkänojan saa käännettyä alas makuuasentoon. Smile 2 on monipuolinen ratas joka kulkee kevyesti ilmapyörien ja jousituksen ansiosta!

Saatavuus: 7

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä