EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax Go

Tuotenumero:0258012-
749,00 €
Osamaksu 24,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Go on loistelias yhdistelmävaunu joka soveltuu jopa kolme vuotiaalle lapselle. Lisäämällä Britax Go -vaunukopan tai turvakaukalon se soveltuu käyttöön heti lapsen syntymästä saakka.

Britax Go on helppokäyttöinen ja monipuolinen lastenratas. Se sisältää kaikki säätömahdollisuudet sekä helpon kasausmekanismin joka toimii istuimen ollessa kummin päin vain. Työntöaisa on muotoiltu monipuoliseksi ja sen voi säätää oman tarpeen mukaan. Ratasistuimen selkänoja ja jalkatuki ovat säädettäviä ja takaavat taatusti mukavan matkustusasennon lapselle. Istuinosa on tilava ja sen selkänojaa saa säädettyä portaattomasti.

Britax Go on erittäin kevyt joka sään ratas. Etupyörät ovat sekä kääntyvät että lukittavat ja sisältävät pehmeän jousituksen joka takaa lapsen mukavuuden. Britax Go on tehty ensiluokkaisista tekstiileistä jotka ovat irrotettavissa ja pestävissä jotta ne pysyvät eheinä. Sekä koppa että ratasistuin hylkivät liiallisen veden, ja lisäksi ne suojaavat lasta tuulelta ja auringon UV- säteilyltä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6 kk - 3 v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Kuomu,Tavarakori,Tuulisuoja,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:11,4 kg
Tuotteen painoraja:17 kg:n kantokyky
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä