EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax Go, Black Thunder

Tuotenumero:0258012-1110
749,00 €
Osamaksu 24,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Go on loistelias yhdistelmävaunu joka soveltuu jopa kolme vuotiaalle lapselle. Lisäämällä Britax Go -vaunukopan tai turvakaukalon se soveltuu käyttöön heti lapsen syntymästä saakka.

Britax Go on helppokäyttöinen ja monipuolinen lastenratas. Se sisältää kaikki säätömahdollisuudet sekä helpon kasausmekanismin joka toimii istuimen ollessa kummin päin vain. Työntöaisa on muotoiltu monipuoliseksi ja sen voi säätää oman tarpeen mukaan. Ratasistuimen selkänoja ja jalkatuki ovat säädettäviä ja takaavat taatusti mukavan matkustusasennon lapselle. Istuinosa on tilava ja sen selkänojaa saa säädettyä portaattomasti.

Britax Go on erittäin kevyt joka sään ratas. Etupyörät ovat sekä kääntyvät että lukittavat ja sisältävät pehmeän jousituksen joka takaa lapsen mukavuuden. Britax Go on tehty ensiluokkaisista tekstiileistä jotka ovat irrotettavissa ja pestävissä jotta ne pysyvät eheinä. Sekä koppa että ratasistuin hylkivät liiallisen veden, ja lisäksi ne suojaavat lasta tuulelta ja auringon UV- säteilyltä.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6 kk - 3 v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Selkänojan ominaisuudet:Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Kuomu,Tavarakori,Tuulisuoja,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen paino:11,4 kg
Tuotteen painoraja:17 kg:n kantokyky
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä