EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Quinny Zapp XTRA 2, Grey gravel

Tuotenumero:0247890-159140
369,00 € 258,30 €
Osamaksu 11,00 € / kk
Säästä 110,70 €
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Quinny Zapp XTRA2 on joustavin ratkaisu kaupunkien vaihteleviin olosuhteisiin. Rattaan uusi kokoon taittuva, ja täyteen makuuasentoon kääntyvä istuinosa tarjoaa entistä monipuolisemmat käyttömahdollisuudet. Istuinosa on lisäksi käännettävä, eli lapsi voi istua Zapp XTRA2:ssa joko kasvot työntäjään päin tai toisinpäin. Quinny Zapp XTRA2 on kompakti, kevyt ja mukava - lisäksi se toimii yhdessä Maxi-Cosi turvakaukalon kanssa kätevänä Travel System -ratkaisuna vastasyntyneelle.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Quinny
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Maxi-Cosi
Ikäsuositus:0-3,5 v.
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Sadesuoja,Tavarakori
Tuotteen mitat:Kasattuna: 29x95x42 cm
Tuotteen paino:8,7 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä