EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Peg-Perego Pliko Mini

Tuotenumero:00445-
Alkaen 199,00 € 139,30 €
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 59,70 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Peg-Perego Pliko Mini on erittäin ketterä ja kevyt matkaratas kaikenlaiseen menoon. Pliko Mini on vain 50cm leveä, joten se kulkee helposti hissien ovista ja kassalinjojen välistä, jolloin liikkuminen on vaivatonta ja mukavaa. Säädettävä selkänoja ja jalkatuki tekevät matkanteosta mukavaa myös aivan pienelle matkustajalle. Selkänoja kääntyy alas jopa 150 asteen kulmaan.

Superkevyet (5,7kg) Pliko Minit kasautuvat näppärästi yhdellä kädellä ja ne pysyvät kasattuna itse pystyssä. Pieneen tilaan kasautuvat rattaat mahtuvat pienenkin auton takakonttiin jättäen samalla tilaa myös muille tavaroille.

Peg-Perego Pliko Mini - rattaat rullaavat kveyesti epätasaisillakin alustoilla jousitettujen pyöriensä ansiosta. Nämä laadukkaat ja kestävät matkarattaat tuottavat iloa pitkään! Kaikki Peg-Peregon rattaat valmistetaan Italiassa, Peg-Peregon omalla tehtaalla.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Peg Perego
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Pyörien lukumäärä:8
Pyörän halkaisija:14,6 cm
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Italia
Tuotteen mitat:Kasattuna 30,5x33x94 cm
Tuotteen paino:5,7 kg

Videot

Tavaramerkki

Peg-Perego, italialainen lastenvaunutehdas joka on perustettu 1949, mullisti markkinat uudistamalla vaunut ja rattaat. Avantgardistisuus, muuttuvien markkinoiden huomioiminen ja kaukokatseisuus ovat tehneet yrityksestä menestyksekkään. Peg-Perego tunnetaan ympäri maailmaan omaperäisistä ratkaisuistaan, muodikkuudestaan, laadukkaista tuotteista, kansainvälisten turvastandardien kunnioittamisesta. Tuotteet täyttävät modernien äitien odotukset.