EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Peg-Perego Pliko Mini, Navy IPKR280035RO51

Tuotenumero:00445-1651
199,00 €
Osamaksu 9,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Peg-Perego Pliko Mini on erittäin ketterä ja kevyt matkaratas kaikenlaiseen menoon. Pliko Mini on vain 50cm leveä, joten se kulkee helposti hissien ovista ja kassalinjojen välistä, jolloin liikkuminen on vaivatonta ja mukavaa. Säädettävä selkänoja ja jalkatuki tekevät matkanteosta mukavaa myös aivan pienelle matkustajalle. Selkänoja kääntyy alas jopa 150 asteen kulmaan.

Superkevyet (5,7kg) Pliko Minit kasautuvat näppärästi yhdellä kädellä ja ne pysyvät kasattuna itse pystyssä. Pieneen tilaan kasautuvat rattaat mahtuvat pienenkin auton takakonttiin jättäen samalla tilaa myös muille tavaroille.

Peg-Perego Pliko Mini - rattaat rullaavat kveyesti epätasaisillakin alustoilla jousitettujen pyöriensä ansiosta. Nämä laadukkaat ja kestävät matkarattaat tuottavat iloa pitkään! Kaikki Peg-Peregon rattaat valmistetaan Italiassa, Peg-Peregon omalla tehtaalla.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Peg Perego
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Pyörien lukumäärä:8
Pyörän halkaisija:14,6 cm
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Italia
Tuotteen mitat:Kasattuna 30,5x33x94 cm
Tuotteen paino:5,7 kg

Videot

Tavaramerkki

Peg-Perego, italialainen lastenvaunutehdas joka on perustettu 1949, mullisti markkinat uudistamalla vaunut ja rattaat. Avantgardistisuus, muuttuvien markkinoiden huomioiminen ja kaukokatseisuus ovat tehneet yrityksestä menestyksekkään. Peg-Perego tunnetaan ympäri maailmaan omaperäisistä ratkaisuistaan, muodikkuudestaan, laadukkaista tuotteista, kansainvälisten turvastandardien kunnioittamisesta. Tuotteet täyttävät modernien äitien odotukset.