EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Graco Mirage, Pop

Tuotenumero:00267-1605
129,00 €
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Suositut ja käytännölliset matkarattaat, jotka ovat kevyet työntää. Graco Miragessa on 5-pistevaljaat ja 3-asentoinen selkänojansäätö. Lapsen irrotettavissa oleva turvakaari toimii myös leikkipöytänä. Todella suuri tavarakori. Graco Mirage on myös Travel System: Gracon Logico S-vauvankaukalo voidaan kiinnittää näihin rattaisiin helposti.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Yhteensopivat turvakaukalot:Graco
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk - 3v
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Ei
Pesuohjeet:Hand wash only
Runkomateriaali:Teräs
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Sisältyvät varusteet:Mukiteline
Säädettävä jalkatuki:Ei
Tuotteen mitat:Kasattuna 86x49x36 cm
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä