EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Graco Literider, Black Harborblue

Tuotenumero:002671-1702
159,00 € 99,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 60,00 €
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Kevyet matkarattaat, jotka liikkuvat sulavasti ahtaissakin tiloissa. Nämä rattaat ovat ihanteelliset matkoilla, ostoskeskuksissa, mukana kuljetettavaksi jne. Graco Literider taittuu helposti kokoon yhdellä kädenliikkeellä, joten saat ne nostettua vaivattomasti vaikka auton tavaratilaan. Selkänoja kääntyy makuuasentoon, niin että lapsi voi ottaa torkut silloinkin kun ollaan liikkeellä.

Kääntyvät etupyörät helpottavat kulkemista, mutta ne voi myös lukita kulkemaan vain suoraan. Matkarattaiden tilavassa tavarakorissa kuljetat mukavasti pienet ostokset. Graco Literiderissa on mukana myös kevyesti topattu jalkaepite, joka suojaa lasta sään vaihteluilta.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Yhteensopivat turvakaukalot:Graco
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6kk-3v
Tuotteen mitat:Kasattuna 54x83x34cm
Tuotteen paino:10 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä