EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Emma Babykiss, Musta

Tuotenumero:098121-02
249,00 € 124,50 €
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 124,50 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Babykiss -matkarattaat ovat niin ihanan kevyet ja ketterät, että niiden kanssa matkustat helposti kaikkialle! Mukavassa

istuinosassa on lapselle valjaat, ja selkänoja taittuu alas makuuasentoon. Edessä oleva turvakaari taittuu eteen alas, joten lapsen asettaminen rattaseen käy helposti. Selkänojassa on portaaton säätö istuma-asennolle. Babykiss -matkarattaat taittuvat pieneen tilaan nopeasti, ja kantohihna helpottaa rattaiden käsittelyä silloin kun ne on taitettu kokoon.

Saatavuus: 10

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-3 v.
Istuintilan mitat:29x70 cm
Käännettävä istuinosa:Ei
Pyörän halkaisija:13,5 cm
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Säädettävä jalkatuki:Ei
Tuotteen mitat:L. 46,5 p. 53,5 k. 28,5
Tuotteen paino:6,75 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.