EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Matkarattaat Emma BMX Solo, Pinkki

Tuotenumero:098114-14
169,00 €
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ketterät ja sulavasti kulkevat matkarattaat, jotka on helppo ottaa mukaan matkoille, ostosreissuille jne. Edessä olevat kääntyvät pyörät helpottavat liikkumista ahtaissa tiloissa. Emma BMX Solo -matkarattaat taittuvat myös näppärästi kokoon kuljetusta ja säilytystä varten.

Istuintila on reilu, ja hyvin pehmustettu. Selkänojan saa käännettyä täysin makuuasentoon, jotta lapsi voi tarvittaessa nukkua rattaissa. Rattaiden istuimessa on säädettävät 5-pistevaljaat lapselle, sekä pehmustettu turvakaari jonka voi helposti avata tai irrottaa. Emma BMX Solossa on tilava tavarakori kevyitä ostoksia varten, lisäksi työntöaisassa on tarjotinpöytä vanhemmille missä mukitelineet ja paikka puhelimelle.

Kuomussa on vetoketjulla avattava jatko-osa, jotta kuomun saa vedettyä pidemmälle lapsen eteen aurinkosuojaksi. Tähän rattaaseen sopivat myös kaikki Emma-sarjan ratastarvikkeet, kuten sadesuoja, hyttysverkko, päivänvarjo, istuinpehmuste ja lämpöpussi.

Saatavuus: 12

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:6 kk - 3 v.
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 53x36x93 cm
Tuotteen paino:10 kg
Tuotteen painoraja:15 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Ei
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.