EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenrattaat Britax Motion 4, Wine Red Melagne

Tuotenumero:0258017-1703
349,00 € 329,00 €
Osamaksu 13,00 € / kk
Säästä 20,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Miellyttävä B-Motion on ratasmalli joka sisältää paljon hyviäominaisuuksia kuten säädettävän työntöaisan ja jousitetut takapyörät. Ilmakumipyörillä varustettu ratas kulkee kevyesti ja mukavasti eri alustoilla. Selkänojan saa käännettyä alas makuuasentoon, ja rattaaseen voi kiinnittää Britaxin turvakaukalon (adapterit sisälvtyvät).

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Ikäsuositus:0 - 3 v.
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Ei
Runkomateriaali:Alumiini
Tuotteen painoraja:17 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä